15 49.0138 8.38624 1 1 7000 1 https://www.rallystages.hu 300 0

Skoda Fabia R5 vs R5 Evo

0 Comments

Egy átlagos szemnek nem biztos hogy elsőre feltűnik, de a 2019-ben bemutatott Skoda Fabia R5 Evo (Új nevén Skoda Fabia Rally2 Evo ,az idén életbelépő megújult kategória elnevezések miatt) és a korbábbi verzió között 5 olyan nagyobb különbség is van külsőben, ami alapján rögtön kiszúrható melyikkel van dolgunk. Nézzük ezeket!


Az autó arca

Könnyen észrevehető ,szembeötlő különbség az átdolgozott első lökhárító. A lámpák kisebbek az Evo-n ,melyek alján led csík húzódik végig. A radiátor rács fent élesebb szélekkel rendelkezik. Illetve más a lökhárító kialakítása a széleken és súlya fele olyan könnyű mint az elődje volt.

 

Karbon Elemek

Az autón a korábbi sima fényes fekete részeket felváltják a karbonból készül elemek. Ez hátsó szárnyat, a visszapillantó tükröket és a felső légbeömlőt érinti.

 

Eltérő hátsó lökhárító és kipufugó

A hátsó lökhárító alsó része más kialakítású. A fekete és fehér elemek közé egy rés illeszkedik, a kipufogó középre került és a vég lefele áll.

 

Új féknyergek

Aki igazán figyel a részletekre észrevehet még egy különbséget , főleg aszfalt beállítás esetében. Az új fékek Alcon gyártásúak, még a régi verzión piros Brembo logó figyel.

 

Ajtó Panelek

Az ajtó panelek korábbi karbon kialakitása fényes feketére változott és az új verzóban kapott egy szürke szivacs betétet. Ez csökkenti az oldal irányú ütközések behatását.

Previous Post
R5 Menők a 2020-as szezonban
Next Post
A 2020-as új csoportok

0 Comments

Leave a Reply